Khamis, 25 Ogos 2016

Hot Items di Kakyong Shoppe sepanjang Ogos 2016




Set Ibu Muslim - rm138, free sapu tangan/tuala muka


Rindu Qoqo Stevia - rm27


Qaseh Gold Junior - rm66 



Sutra Gel Avera - rm29.90


Set Ikhtiar Hamil - rm216


Garam Sihat masakan Ana - rm19



Set Kosmetik Ana - rm70



Set ibu Anggun - rm167




Isi Borang pesanan di SINI.



Untuk pertanyaan lanjut & pesanan,
whatsapp 012-5924741

Kakyong Habibah
Konsultan Qaseh Gold
Stokis Qaseh Gold Ipoh
Agen Sutra/DrAzma Ipoh


Rabu, 24 Ogos 2016

Sutra Avera Gel


SUTRA A’VERA PRODUK UNTUK SEISI KELUARGA

Aloe Vera atau lebih dikenali sebagai pokok Lidah Buaya merupakan antara tumbuhan semulajadi yang paling banyak mempunyai khasiat penyembuhan kepada manusia, untuk kegunaan luaran mahupun dalaman. 







Jika dilihat pada struktur tumbuhan Aloe Vera itu sendiri, bahagian luar daunnya yang keras dan tebal secara semulajadi memerangkap dan menyimpan air yang kemudiannya berubah kepada bentuk jeli. Jeli pada bahagian dalam daun inilah yang mempunyai pelbagai khasiat untuk manusia. 

Kebaikan jeli Aloe Vera terutamanya pada kulit manusia memang terbukti dan ini dapat dilihat pada sifat semulajadi jeli yang akan mengeras untuk bertindak membaluti dan melindungi bahagian daun Aloe Vera yang terdedah selepas beberapa jam dikerat. 

Bahagian dalam jeli yang terdedah tadi akan terlindung dari serangan bakteria dan sifat perlindungan semulajadi ini jugalah akan terhasil apabila jeli Aloe Vera ini digunakan untuk memelihara kulit manusia secara amnya.

Berdasarkan kepada beberapa kajian, Aloe Vera adalah tumbuhan yang teratas kedudukannya dari segi jumlah faedah yang boleh didapati. Oleh kerana itu, ia telah digunakan untuk kesihatan dalaman dan luaran sejak lebih 5000 tahun dahulu. Antara komponen-komponen aktif yang terkandung di dalam Aloe Vera adalah air, pelbagai vitamin (A, C, E, B1, B2,B3, B6 dan B12) dan mineral (kalsium, magnesium, zink, kromium, selenium, sodium dan zat besi), enzim (amylase dan lipase) dan asid amino.

Komponen terbaik Aloe Vera ialah ia mempunyai sifat membersih dan anti-septik yang bertindak dengan kuat terhadap bakteria, virus dan kulat. Hasilnya, Aloe Vera dianggap hebat untuk mengubati jerawat dan mengekalkan kulit berseri dan segar. 

Antara faedah Aloe Vera untuk kegunaan luaran adalah merawat luka sehingga tidak meninggalkan parut, mempercepatkan sembuh dari kesan melecur, terbakar, menghalang jangkitan kerana bersifat anti-bakteria, memelihara kulit dan membaiki sel yang rosak dan penghasilan kolagen dan protein yang mengawal proses penuaan kulit dan kedutan. 

Aloe Vera yang telah terbukti secara saintifik dan turun-temurun dari generasi ke generasi telah membuatkan syarikat Tropical Bioessence Sdn Bhd mengambil pendekatan mengembangkan siri produk Sutra untuk mengeluarkan produk-produk khusus yang berasaskan Aloe Vera dengan jenama Sutra A’vera. Ia juga merupakan produk yang 100% berasaskan bahan semulajadi.





Untuk mengeluarkan produk yang berkualiti tinggi dan setanding dengan produk-produk antarabangsa, syarikat Tropical Bioessence Sdn Bhd telah mengambil langkah proaktif dengan menjalinkan usahasama dengan LeNORA International yang berpengkalan di San Francisco, Amerika Syarikat untuk kajian-kajian lanjutan dalam menghasilkan produk-produk penjagaan diri yang berasaskan Aloe Vera. 
Usahasama ini juga dapat membuka peluang untuk syarikat ini meluaskan pasaran ke benua Amerika dan Eropah.

Sebagai sebuah syarikat berstatus BioNexus yang diperakukan oleh Kementerian Kewangan Malaysia dan di bawah pengawasan Malaysian Biotechnology Corporation (BiotechCorp), Tropical Bioessence Sdn Bhd menjalankan aktiviti penyelidikan dan pengeluaran produk berasaskan bioteknologi yang dapat menjamin kualiti dan keberkesanan sesuatu produk. Fasiliti Tropical Bioessence Sdn Bhd juga berstatus Amalan Pengilangan Yang Baik (GMP), Halal dan ISO.

Sutra A’vera Soothing and Moisturising Aloe Vera Gel merupakan produk yang mula dilancarkan pada November 2014, selepas kajian terperinci selama hampir 2 tahun untuk menghasilkan produk penjagaan kulit yang sesuai semua jenis kulit dan keadaan cuaca serta mempunyai ciri-ciri penyembuhan terhadap masalah kulit. 


Justeru itu, produk Sutra A’vera yang berasaskan Aloe Vera ini telah diformulasikan bersama ekstrak tembikai dan timun yang juga terbukti mengandungi bahan-bahan aktif untuk kebaikan dan kesihatan kulit. 

Kelebihan-kelebihan ini menjadikan produk Sutra A’vera berbeza dengan produk-produk gel Aloe Vera yang berada di pasaran yang kebanyakkannya di import dari luar negara. 

Proses dan bahan-bahan yang digunakan di dalam pengeluaran produk adalah mematuhi piawaian syariah. Produk Sutra A’vera Soothing and Moisturising Aloe Vera Gel memberikan beberapa faedah seperti berikut:

1. kegunaan harian sebagai pelembab kulit muka dan badan
2. membantu merawat selaran matahari dan angin
3. membantu merawat jerawat dan kerosakan kulit
4. membantu melambatkan proses penuaan dan menegangkan kulit
5. membantu mengurangkan kesan regangan kulit (stretch marks)
6. merawat dan melegakan ruam, radang dan gatal kulit akibat eczema
7. membantu merawat luka kecil dan kesan melecur
8. membantu mengurangkan kesan tumit kaki yang merekah
9. melegakan gigitan serangga



Sutra A’vera adalah untuk mereka yang mementingkan kualiti penjagaan diri, penggunaan bahan semulajadi tanpa bahan kimia serta mesra alam.


sumber rujukan : Sutra A'aera Official




Untuk pertanyaan lanjut & pesanan,
whatsapp 012-5924741

Kakyong Habibah
Konsultan Qaseh Gold
Stokis Qaseh Gold Ipoh
Agen Sutra/DrAzma Ipoh



Set asas kosmetik Ana : Bedak Kompek dan Lipstik 05








Bedak Kompek Ana Edar

Bertekstur halus dengan perlindungan UVA/UVB. Kehalusannya memudahkan anda meratakannya pada wajah anda untuk kelihatan lebih rata dan licin.


Bedak Kompek Ana diperkaya dengan ekstrak manggis, gamat, Vitamin E dan minyak zaitun dan gamat. 

Kandungan gamat dapat membantu merawat masalah ringan kulit jika diamalkan selalu, manakala Vitamin E dapat membantu membekalkan nutrien untuk kulit anda. 

Ekstrak manggis pula adalah kaya dengan anti oksidan dan dapat membantu memelihara kulit daripada anasir radikal bebas yang merosakkan.

Sebagai menepati hasrat syarikat untuk mengedar produk yang halal, selamat dan bermutu, formulanya bebas dari paraben dan bahan kimia yang tidak suci dan / atau berbahaya. Ini bermakna bedak kompek ini boleh digunakan semasa solat.

Hanya satu warna dapat dipadankan dengan semua tona kulit!






Lipstik 05 Ana


Forrmula unik Lipstik 05 ini berasaskan lilin lebah yang tidak memedihkan bibir. Ia juga diperkaya dengan minyak zaitun, ekstrak gamat, aloe vera, propolis serta minyak kelapa dara untuk mengelakkan kedutan pada bibir, melembapkan bibir dan mengelakkan kekeringan serta menjadikan bibir anda tampak lebih segar secara natural.




Lipstik 05 bebas paraben dan bahan kimia berbahaya! Warnanya tahan lebih lama serta boleh dibawa solat.

KEISTIMEWAAN

Lipstik 05 juga sangat popular di kalangan pengguna wanita Muslim kerana warnanya adalah menurut suhu bibir anda, menyerlahkan kecantikan semulajadi anda tanpa memberikan kesan jangka panjang negatif. Sesuai untuk penggunaan kerap selain mudah untuk dibawa ke mana-mana. Didatangkan dengan kemasan silver dan rekabentuk lebar untuk memudahkan pemakaian.

Formulasi terkini yang menggabungkan kebaikan ekstrak gamat, propolis, aloe vera, minyak zaitun, minyak bunga matahari dan vitamin E. Membantu melembapkan bibir serta melindungi kulit bibir daripada masalah kekeringan dan kesan sinaran UVA/UVB matahari.


BERMINAT?
Dapatkan 1 set hanya rm76 termasuk pos SM

KOsmetik asas Ana Edar ada halal lagi Suci serta mendapat kelulusan KKM.



Untuk pertanyaan lanjut & pesanan,
whatsapp 012-5924741

Kakyong Habibah
Konsultan Qaseh Gold
Stokis Qaseh Gold Ipoh
Agen Sutra/DrAzma Ipoh


Dapatkan tips WAHM & jatuh bangun owner kakyong's Shoppe di SINI.



Sabtu, 20 Ogos 2016

Jadikan habbatussauda sebagai suplemen harian






Pengkapsulan serbuk ‪#‎habbatussauda‬ Drazma menggunakan proses yang mudah dan tidak menggunakan larutan kimia & tiada campuran bendasing.

Ia hanya melibatkan pemilihan biji yang bersih dan pengisaran menjadi serbuk.
Kemudian serbuk dikapsulkan da dikawal mutu pengeluaran.


Hanya rm 25 sebotol, 60caps -350mg.
.



Manafaat habbatussauda

- Membantu meningkatkan sistem imuniti badan
- Membantu menstabilkan paras kolestrol
- Mengurangkan serangan penyakit asma
- Membantu mengurangkan serangan sakit kulit ekzema
- Melancarkan perjalanan darah dan menstabilkan tekanan
- Mengurangkan tekanan oksidatif di dalam tubuh dan mengurangkan radikal bebas
- Membantu membunuh cacaing dalam usus
- Memperkuat kekebalan tubuh dari serangan virus, kuman dan bakteria
- Bersifat anti tumor tanpa efek sampingan




Kapsul Habbatussauda - 60 kapsul (Drazma Wellness) - RM25.00



Nota :
Sekiranya anda sudah ada mengambil supplemen lain.
anda masih boleh amalkan kapsul habbatusauda.
cukup dengan pengambilan 1 biji sahaja sehari.
jarakkan at least 1 jam dari pengambilan suplemen yang sebelum nya.


Untuk pertanyaan lanjut & pesanan,
whatsapp 012-5924741

Kakyong Habibah
Konsultan Qaseh Gold
Stokis Qaseh Gold Ipoh
Agen Sutra/DrAzma Ipoh



 Jihad Bisnes

Khamis, 18 Ogos 2016

Qaseh Gold membantu kehidupan berkualiti dan sihat







Bagaimana QASEH dpt membantu memperbaiki kualiti hidup anda?


QASEH merupakan gabungan makanan sunnah dan herba tradisi yg membantu anda menjalani kehidupan yg lebih berkualiti dgn cara:

1. Dari sudut FIZIKAL;

>>> QASEH menyokong cara hidup yg sihat dan seimbang dgn membekalkan tubuh badan dgn zat dan nutrien yg diperlukan oleh proses2 penting tubuh. QASEH membantu meningkatkan sistem imun tubuh badan dan melancarkan perjalanan darah ke seluruh badan. Ini dpt membantu organ tubuh menjalankan tugas dgn lebih baik kerana darah membekalkan oksigen dan nutrien utk pastikan organ sentiasa sihat dan berfungsi dgn baik. InsyaAllah.

2. Dari sudut EMOSI;

>>> Dalam QASEH mengandungi kurma yg membekalkan tubuh badan dgn Tryplophan iaitu asid amino yg membantu membaiki mood dan perasaan. Ini membantu menenangkan dan menjadikan kitq lebih stabil dalam menempuhi cabaran dan tugas harian. InsyaAllah.

3. Dari sudut SPIRITUAL;

>>> QASEH dikilangkan dibawah BARAKAH PRACTICE - amalan Pengilangn Islamik yg berusaha memelihara nilai2 Islamik semasa proses pengilangan. Pekerja2 QASEH perlu mematuhi tatacara pengilangan yg sesuai dgn ajaran dan norma Islam spt elakkan kelakuan yg tidak sopan tetapi menggalakkan seperti berdoa dan bacaan Al-Quran bagi demi mendapatkan keberkatan daripada Allah terhadap produk yg dihasilkan.









Rabu, 17 Ogos 2016

Anak mudah sakit ? Ikhtiarkan dengan Qaseh Gold Junior


Salam Qaseh,


5 tanda anak anda perlukan Qaseh Gold Junior

buat ibu-ibu dan ayah-ayah ,

Jika ANAK anda:
✔ Mudah sakit & demam panas?
✔ Sering batuk & selsema?
✔ Sakit perut & cirit birit?
✔ Kurus & tiada selera makan?
✔ Menderita penyakit Asma?
✔ Kulit gatal berkudis akibat eczema?
✔ Sembelit & susah buang air besar?
✔ Hidung gatal akibat resdung?
✔ Lemah dan kurang cergas?
✔ Kurang tumpuan & tidak cerdas?

๐ŸŒธ Mencegah Adalah Lebih Baik Dari Mengubati !

๐ŸŒธ Jgn risau.Setiap penyakit ada Ubatnya.

Setiap masalah ada penyelesaiannya..

InsyaAllah, beri kan anak anda supplemen yang terbaek .
Suplemen yang kaya nutrisi.

Jom tingkatkan sistem imun anak anda dgn QASEH GOLD JUNIOR.


Qaseh Gold Junior untuk Tenaga, MINDA, Serat, Tumbesaran dan Sistem IMUN anak



Qaseh Gold Junior ~ diperkaya dengan 15 ramuan Hebat , kaya nutrisi vitamin dan mineral



Untuk pertanyaan lanjut & pesanan,
whatsapp 012-5924741

Kakyong Habibah
Konsultan Qaseh Gold
Stokis Qaseh Gold Ipoh





IKhtiar dengan Sole untuk masalah Kencing kotor




Punca kencing kotor adalah jangkitan bakteria.

Bakteria yang paling kerap menyebabkan kencing kotor adalah ‘Escherichia coli’ (E.coli)

Hampir 50% wanita akan mengalami kencing kotor atau jangkitan kencing sekurang-kurangnya sekali seumur hidup.

Sesetengahnya pula akan mengalami beberapa episod jangkitan kencing sepanjang hayatnya.

Antara panduan yang berguna :


  1. Jangan menahan pundi kencing. Jika ada resa mahu membuang air kecil, segeralah ke tandas. 
  2. Cuci bahagian vagina dari depan ke belakang.
  3. Minum air masak lebih , supaya toksin dan jangkitan kuman dapat di 'flashout' sebanyak-banyaknya.






Kencing kotor biasa dikaitkan dengan ibu hamil , ini adalah kerana perubahan hormon semasa hamil.

Air kencing wanita hamil lebih berasid dan lebih kandungan gula akibat perubahan hormon, menyebab kan bakteria lebih mudah membiak.

Jika tidak di kawal ia boleh menyebabkan jangkitan kuman pada buah pinggang (pyelonephritis). Itu adalah jangkitan yg serius ketika hamil. Jangkitan kuma itu boleh merebak ke seluruh peredaran darah dan boleh menyebabkan kematian.

Wanita yang tidak hamil juga terdedah kepada masalah kencing kotor, kerana wanita mempunyai urethra yg pendek dan dekat dgn anus. 

Salah satu kaedah dan pengamalan yang kami syorkan adalah mengamalkan meminum air bancuhan Pati Kristal Sole.

Banyak kelebihan pati kristal Sole ini kepada tubuh badan kita.

Terutama nya ia membekal kan 84 mineral yang diperlukan tubuh kita.

Amalkan air bancuhan Sole, Insya Allah membantu.




Untuk pertanyaan lanjut & pesanan,
whatsapp 012-5924741

Kakyong Habibah
Konsultan Qaseh Gold
Stokis Qaseh Gold Ipoh


#Kencingkotor
#PatiKristalSole
#QMNSuperbTeam



Selasa, 16 Ogos 2016

Penawar masalah resdung : Sinus Away dan TMO Sinusitus





Sinus Away Pillow Spray

Membantu masalah selesma, resdung, migrain, dan semua gejala resdung.

Semburkan di tapak tangan kemudian sedut dalam-dalam.

Lepas sedut Sinus Away terasa mudah sangat bernafas!


Therapeutic Massage Oil Sinusitis

Minyak urut khusus untuk merawat resdung. Urut di bawah mata dan Zon-T muka iaitu hidung dan kening.

Sebelum tidur, ambil semangkuk air mendidih kemudian titiskan TMO Sinusitis dan sedut wapnya dalam-dalam.


testimoni Sinus Away dan TMO Sinusitus



Harga untuk 1 set rm56 SM, termasuk postage.


Untuk pertanyaan lanjut & pesanan,
whatsapp 012-5924741

Kakyong Habibah
Agen Sutra Ipoh





Produk Kecantikan Ana Edar dan kelulusan KKM


Salam Qaseh,

Kami dengan berbesar hati ingin memaklumkan bahawa produk kecantikan keluaran Ana Edar , ada kelulusan dari KKM.





Produk kecantikan Ana terdiri daripada :

  • Lisptik 05 - lipstik yang warna nya natural & mengikut darah/suhu 
  • BB treatment Cream - berfungsi sebagai alas bedak dan sunscreen
  • 6 in 1 treatment gel - gel dengan 6 bahan istimewa yang baik untuk merawat kulit.
  • Bedak Kompek - bertekstur halus dengan pelindungan UVA dan UVB.




Untuk pertanyaan lanjut & pesanan,
whatsapp 012-5924741

Kakyong Habibah
Konsultan Qaseh Gold
Stokis Qaseh Gold Ipoh






Isnin, 15 Ogos 2016

Resdung ~ rawat sebelum parah



JANGAN ambil mudah tentang RESDUNG!!!

Rawat sebelum parah!

Tahukah anda, Nisbah 1:3 orang Sedang dijangkiti resdung!  Resdung menyerang pada SEMUA PERINGKAT UMUR!!

Adakah anda mengalami gejala ini ?
๐Ÿ‘‰ gatal Mata, Hidung Dan telinga?
๐Ÿ‘‰ pernafasan tersumbat, ber lendir Dan berbau?
๐Ÿ‘‰ Hidung kerap berair walaupun tidak SELESEMA?
๐Ÿ‘‰rasa berat muka Atau sakit terutama Di kawasan Antara muka?
๐Ÿ‘‰kerap sakit kepala Atau migrain?
๐Ÿ‘‰ sakit tekak secara berpanjangan serta berulang?
๐Ÿ‘‰mengalami demam Atau rasa tidak Sedap Badan secara berpanjangan?
๐Ÿ‘‰ Alah makanan, jerawat Atau jeragat?
๐Ÿ‘‰keguguran rambut , kepala berkudis Dan berkelumumur?
๐Ÿ‘‰bertengkur semasa tidur?
๐Ÿ‘‰pernafasan lemah/Asma?
๐Ÿ‘‰pendengaran tidak jelas , berdesing Dan bernanah?

Resdung adalah lendir-lendir yang terdapat Di rongga muka Kita ni..

Cara Terbaik adalah cuci Dan buang Kan lendir Tu..






Ada 2 jenis resdung
1. Alergi
2. Sinusitis

Lihat pada image ini..Beza muka Kita yang sihat dan dijangkiti Resdung!

Resdung boleh sebabkan migrain ke?
Ye Betul Sebab kadar ketepuan lendir..
Migrain Sebab oksigen tak Dapat bergerak Dgn Baik..Akibat sumbatan ๐Ÿ˜ข

Tahukah anda Kanak2 pun alami masalah resdung tau..

Lebih kronik resdung juga boleh menyebabkan Kanser๐Ÿ˜ฐ

Tahukah anda akibat Resdungi Akan mengakibatkan
- Jangkitan otak
- Asma yg teruk..
- Jangkitan tonsil dan telinga..



Testimoni oleh Shahrazat MS:
"Saya memang ada resdung sebelum ni..selalu gatal kulit kepala, migrain, rambut gugur, dan paling tak boleh tahan..gatal bahagian mata dan dalam telinga..

Tapi, lepas amal makan qaseh adinda+sole, minggu pertama setiap pagi saya akan bersin dan apa yang saya sangat terkejut..ada lendir yang pekat dan berketul2 warna putih keluar melalui hidung.. lepas tuu..memang lega..tapi, berulang setiap pagi hampir seminggu camtu.."

Apakah  bahan yang dalan qaseh yang dapat bantu kurangkan resdung tu ya?

Kalau nak tahu kandungan dalam qaseh yg dapat bantu masalah resdung ialah SIREH Sebab ia membantu membunuh kuman/bakteria, kulat..

Oleh itu.. saya sarankn anda yang ada masalah resdung, istiqamah dengan Qaseh..
Mencegah lebih baik dari merawat ๐Ÿ˜€

#QMNSuperbTeam
#QasehGoldPilihanku


Qaseh Gold & Sole : boleh pilih pakej Qaseh Gold & Sole yang sesuai dengan anda


Untuk pertanyaan lanjut & pesanan,
whatsapp 012-5924741

Kakyong Habibah
Konsultan Qaseh Gold
Stokis Qaseh Gold Ipoh




Ahad, 14 Ogos 2016

Qaseh Gold menyokong penyusuan susu ibu


Salam Qaseh,


Qaseh Gold Adinda menyokong penyusuan susu ibu bila mana Qaseh Gold Adinda membantu meletakkan seseorang ibu di kondisi yang terbaik yang dalam menangani faktor faktor kenapa susu ibu sedikit.. jangan salah anggap!

Ibu-ibu perlu fahami dan study dulu faktor-faktor dan mendapatkan panduan dulu dengan sebaiknya..

Masalah biasa yang kami terima :
"kebanyak ibu yang message/whatsapp mahu beli Qaseh Gold Adinda bersungguh sungguh semata mata utk tambah susu tetapi....."

Kami terpaksa batalkan hasrat mereka untuk mereka balik kepada asas... 
Kami mahu ibu-ibu faham konsep asas penyusuan susu ibu.
Fahami konsep "supply & demand " 

Qaseh Gold bukan "milk booster" , Qaseh Gold hanyalah ikhtiar terakhir setelah ibu-ibu lakukan kepada asas sebenar penyusuan susu ibu.

Kebanyakan ibu ibu yg ingin mencuba Qaseh demi kesihatan dalaman dan luaran serta sebagai "energy booster" dan sebagai makanan asas, Alhamdulillah ada perubahan positif secara tidak langsung pada susu ibu...

Ini lah yang kita maksudkan Qaseh Gold menyokong penyusuan susu ibu.


Ini sedikit panduan buat ibu-ibu yang menyusu :

Pastikan makan makanan seimbang dan lengkap...

Makan makanan yang seimbang dan lengkat dengan zat yang diperlukan oleh badan amat penting untuk anda kekal sihat. Ini kerana ia mempengaruhi penhasilan susu..

Kesan kegagalan menjaga pemakanan:
● Mudah letih
● mood tak stabil
● pening kepala
● lenguh-lenguh badan
Dan banyak lagi...

Qaseh Gold Adinda & mineral sole kaya dengan zat dan mineral yang diperlukan oleh ibu menyusu..

Khasiat Qaseh:
✔ membantu memberi tenaga segera & berpanjangan.
✔ bantu menstabilkan mood dan atasi stress
✔ bantu ransang penghasilan susu ibu
✔ bantu stabilkan hormon
✔ memberikan anda tidur yang lena walaupun sekejap.
Dan banyak lagi khasiat lain...


INi adalah pakej Qaseh Gold yang kami syorkan, mengikut kesesuaian ibu-ibu.



Untuk pertanyaan lanjut, mahupun pesanan
boleh terus hubungi

Kakyong Habibah
WA 012-5924741
Konsultan Qaseh Gold
Stokis Qaseh Gold Ipoh







Sabtu, 13 Ogos 2016

Pakej Penyusuan Susu Ibu Qaseh Gold

Salam Qaseh,

Sempena bulan Ogos ni, minggu pertama Ogos adalah Minggu Penyusuan Ibu sedunia.

Maka kami dari Team QKN (Qaseh Kazim Network) telah melancarkan kempen pakej Qaseh Gold bagi ibu-ibu yang masih menyusukan anak.


Kami menyediakan beberapa pakej² sesuai dengan keperluan untuk para IBU & SIMANJA.
Ibu-ibu boleh dapatkan Pakej² dibawah daripada kami :

๐Ÿ‘‰1. Set Ibu Anggun : GOJES + RINDU QOQO
๐Ÿ‘‰2. set ibu MuSlim : ADINDA + SOLE
๐Ÿ‘‰3. Set ibu Menawan : PREMIER + SOLE
๐Ÿ‘‰4. Set ibu Kesuma : GOJES + PREMIER

Dengan setiap pembelian daripada mana² pakej tersebut, ANDA layak menerima FREE GIFT EKSKLUSIF (sapu tangan Qaseh) daripada kami


Pakej bernilai RM167 (tidak termasuk pos)


Pakej bernilai RM138 (tidak termasuk pos)


Pakej bernilai RM180 (tidak termasuk pos)


pakej bernilai RM260 (tidak termasuk pos)


Qaseh gold sangat menyokong penyusuan susu ibu dan dapat membantu menjadi "energy booster" kerana kandungan KURMA YANG TINGGI dan bahan makanan sunnah yang terdapat di dalamnya.

Dengan teknik penyusuan yang betul dan cara pemakanan yg SIHAT memang memainkan peranan penting dalam menjayakan penyusuan susu ibu.. ๐Ÿ˜Š mood ibu juga perlu stabil dan gembira.. positif dan berdoa lah pada Dia Yang Memberi Rezeki.. ๐Ÿ˜Š

InsyaAllah dgn bantuan Qaseh Gold Adinda / Premier/ Gojes
✔ susu badan bertambah
✔ badan bertenaga
✔ kulit sihat
✔ mood ceria
✔ Kesihatan dalaman dan luaran wanita TERBAIK


Untuk pesanan dan pertanyaan lanjut,

boleh Whatsapp 012-5924741

Kakyong Habibah Yahya
Konsultan Qaseh Gold Anda
Stokis Qaseh Gold Ipoh



Khamis, 11 Ogos 2016

IBu Hamil dan alahan - ikhtiarlah dengan set Qaseh Gold


Anda Hamil dan me­ngalami alahan?

Lemah dan tidak bertenaga?

Alami 'morning sickness’ yang teruk dan perut tak selesa dan semasa rutin check up doktor beritahu paras HB ( Hemoglobin) rendah?

Qaseh Gold Adinda ada penyelesaiannya.


➊ Tahukan anda Khasiat QASEH GOLD ADINDA – Formulasi Makanan Sunnah adalah supliment terbaik Untuk Ibu Mengandung:

✔ Membantu menguatkan sistem PERTAHANAN badan (sistem imun).
✔ Membantu mengurangkan 'Morning Sickness' (alahan ibu mengandung).
✔Membekalkan TENAGA yang berpanjangan.
✔Merangsang penghasilan SUSU IBU yang banyak sejak dari mengandung.
✔Melawaskan masalah PEMBUANGAN yang dialami wanita mengandung
✔ Membantu TUMBESARAN otak bayi dalam kandungan.


==> Wanita mengandung perlu menitikberatkan pengambilan asid folik. Ini kerana terdapat banyak kajian menunjukkan kepentingan asid folik untuk perkembangan saraf dan otak bayi dalam kandungan. Namun, malangnya ramai wanita tidak tahu penambahan pengambilan asid folik perlu dilakukan tiga bulan sebelum mengandung.

==> Qaseh Gold Adinda yang diperkaya dengan makanan-makanan sunnah seperti Kurma dan Delima memenuhi bekalan asid folik yang diperlukan ibu mengandung setiap hari.

==> Zat Besi sangat penting untuk wanita mengandung. Kekurangan zat besi menyebabkan paras Hemoglobin menjadi rendah (kekurangan sel darah merah) atau dikenali sebagai Anemia. Qaseh Gold Adinda sangat kaya dengan unsur zat besi.

==> Qaseh Gold Adinda membekalkan prebiotic (makanan kepada probiotik) semulajadi dari Gam Arab.

==> Qaseh Gold Adinda Juga mengandungi 'potassium' yang dapat mengelakkan kekejangan kaki yang dihadapi oleh ibu mengandung.


➋ KANDUNGAN:
✔ Madu
✔ Kurma
✔ Habatus Sauda’
✔ Buah zaiton
✔ Buah Tiin
✔ Delima
✔ Air Zam-zam
✔ Gam Arab(prebiotic semulajadi)
✔ Diadunkan dengan herba tradisi seperti Za’faran, Ginkgo & Sireh
✔ Juga Herba Khusus untuk wanita Passiflora, Pegaga & Manjakani


➌ PENGESAHAN & PENGIKTIRAFAN
✔ 100% HALAL (Produk Bumiputra ISLAM) Manufacturing Practice


**Qaseh Gold Adinda boleh diteruskan selepas melahirkan. Malah sangat baik untuk ibu yang menyusukan kerana Qaseh Adinda membantu melancarkan pengeluaran Susu Ibu.

Kami mencadangkan 2 set ibu MuSlim & Ibu Menawan untuk diamalkan oleh ibu hamil.





Untuk pesanan dan pertanyaan lanjut,
boleh Whatsapp ke 012-5924741

Kakyong Habibah Yahya
Konsultan Qaseh Gold
Stokis Qaseh Gold Ipoh


#QasehGold
#Adinda
#AspirasiSihatGayaQaseh
#IbuHamil
#SetIbuMuslim
#SetIbuMenawan





Sabtu, 6 Ogos 2016

RAKAN DROPSHIP QASEH GOLD DIPERLUKAN








" Dapat lepas bayar bil2 air & elektrik pun ok dah ..""

Jika ini target anda sememangnya anda layak ikuti PROGRAM DROPSHIP MUSLIM PRODUCT ini. 
.
(1) Jom buat side income dengan program dropship produk muslim jerr!
.
(2) Dengan purata keuntungan 1 barang Rm5 hingga RM12. Anda mampu menjana sehingga Rm1000 sebulan.
.
(3) Bayangkan 1 hari anda jual 3 barang secara konsisten (12x3x30=1080). Anda mampu menjana side income sehingga Rm1k sebulan.
.
(4) Group santai dan 'happening', Ganjaran bagi jualan yang capai target dan Ilmu asas bisnes percuma.

.
BAGAIMANA DROPSHIP BERFUNGSI?


(1) Kami beri agent senarai harga barang & gambar barang.
(2) Agent jual, promote dalam FB, insta & lain2.
(3) Customer bank in kepada agent.
(4) Agent bank in kepada admin.
(5) Agent submit order.
(6) Kami akan pos barang kepada customer agent.
(7) Admin akan beri tracking number poslaju.

.
BERMINAT?!
.
Sila contact saya dengan kadar segera SEBELUM kuota 10 orang habis!
.
Jangan tinggalkan no phone diruangan komen.

Untuk fast reply sila wasap;
#WA0125924741


Kakyong Habibah
#StokisQasehGoldIpoh


#QMNSuperbteam
#OneMillionDrive


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...