Khamis, 19 Mac 2015

Dropship QASEH GOLD

Berminat dengan Dropship?


Pihak yang terlibat dalam dropship
a) Dropshipper : pemilik/penyimpan stok barang (kami)
b) Agen : penjual stok yang akan dapat komisen dari jualan (anda)


Maksud Dropship:-

1- Satu kaedah berniaga dimana penjual (anda) tidak perlu menyimpan stok sesuatu barang yang nak dijual atau tidak perlu modal utk berniaga.
2- Anda sebagai penjual hanya perlu memasarkan produk saja. Kalau ada org nak beli, anda akan contact dropshipper (kami), dan kami akanhantar brg terus kepada pembeli. Ketika itu anda akan diberi komisen atas jualan yg telah anda lakukan.
3- Anda tidak perlu tanggung kerugian kalau stok tak abis atau tak laku.
Tugas anda hanyalah mempromosikan produk fizikal dimana2 laman web atau sosial seperti di facebook, blog, website dan lain2 cara yg boleh meningkatkan jualan anda dengan harga runcit.

Kesimpulan.
Jika anda ingin berniaga tanpa mengeluarkan modal, dropship adalah kaedah yang terbaik. Ini kerana anda boleh menjual tanpa modal, tanpa risiko dan tidak perlu membeli dan menyimpan stok. Hanya perlukan masa anda saja untuk mempromosikan produk dropshipper!

Kami membuka tawaran sebagai rakan dropship Qaseh Gold.

Buat yang berminat, 
boleh hubungi Kakyong habibah melalui WhatsApp 012-5924741
#dropshipQasehGold


Saya mahu zuriat

Contoh ayat promo utk set hamil
SAYA MAHU ZURIAT!!!


Masih belum dikurniakan ZURIAT? Anda dah cuba bermacam -macam jenis ubat , Supplement mahupun Pembedahan? Tapi anda masih Tidak Hamil.

Berikhtiarlah dengan MULTIVITAMIN & MINERAL hasil dari MAKANAN SUNNAH yang terdapat dalam QASEH GOLD

Sukar HAMIL adalah berpunca dari masalah kesuburan isteri atau suami atau kedua-duanya.
Pelbagai Faktor yang menyebabkan Ketidaksuburan seseorang seperti :
☛ penyakit organ peranakan seperti cyst,fibroid dan endometriosis
☛ kegagalan ovulasi
☛ ketidakseimbangan hormone
☛ selalu senggugut
☛ masalah keputihan
☛ anemia
☛ umur
☛ stress
☛ merokok/alcohol
☛ period tidak teratur

Kita jangan salahkan sesiapa dalam hal ini. Apa kata kita BACK TO BASIC dimana kita kembali amalkan makanan sunnah di zaman Rasulullah iaitu KURMA dan MADU yang mana ia adalah bahan paling utama dalam QASEH GOLD.

QASEH GOLD ialah formulasi Jus Makanan Sunnah unggul dan herba terpilih untuk meningkatkan tenaga fizikal, minda dan emosi serta menjana kesihatan.

KEUNIKAN BAHAN-BAHAN QASEH GOLD dimana ia dibuat bahan utama adalah KURMA dan MADU. Disamping itu Minyak Habatussauda, Tiin, Delima, Air Zam-Zam, Za’fran, Gam Arab, Gingko Biloba, Sireh.


QASEH GOLD juga mengandungi terapi al-Quran dan dikilangkan secara Islamik (IMP), 100% HALAL dimana ia Produk Bumiputera Islam.


Set Kehamilan QASEH ini mengandungi :

a) QASEH Gold Adinda (Untuk Isteri) – tambahan bahan adalah passiflora, manjakani dan pegaga.

b) QASEH Gold Kekanda (Untuk Suami) - tambahan bahan adalah guarana, tribulus dan ashwaganda.

c) SOLE (kedua-dua) – sole sgt penting untuk masalah apa pun sebab sole beralkali jadi minum air campur sole inshaALLAH badan kita jadi neutral dan detox semua kotoran dalaman..kan air terbaik air zam zam air yang paling tinggi alkali tetapi susah nak cari. Sole adalah pengganti zam zam

2 jenis bahan utama dalam QASEH iaitu KURMA dan MADU banyak memainkan peranan sebagai agent untuk kehamilan.

KURMA
- Menyokong pembentukan sel darah merah yang sangat diperlukan oleh mereka yang cuba hamil.
- Di samping itu, kurma juga kaya dengan triptofan, sejenis asid amino yang diperlukan untuk menghasilkan serotonin. Serotonin penting untuk memberi ketenangan kepada tubuh, menstabikan mood, melegakan stress dan memperbaiki kualiti tidur.Kesemua ini akan mempengaruhi keseimbangan hormon yang akan meningkatkan kesuburan.

MADU
- Kaya dengan mineral dan asid amino untuk membekalkan nutrisi kepada sistem peranakan serta merangsang fungsi ovari untuk mudah hamil.
- Selain itu SIREH bertindak membantu membina rahim dan system peranakan.

➊KHASIAT QASEH GOLD KEKANDA untuk Suami:
-------------------------------------------------------------
✔ MERAWAT/ PENAMBAHAN tenaga batin
✔ Melancarkan perjalanan darah dengan lebih baik
✔ MENINGKATKAN bilangan & kuantiti sperma
✔ MENAMBAH daya seksual lelaki dan kesuburan lelaki

➋KHASIAT QASEH GOLD ADINDA untuk Isteri:
-------------------------------------------------------------
✔ Menguatkan rahim
✔ Meningkatkan tahap kesuburan
✔ Membina sel darah merah
✔ Membekalkan NUTRISI kepada sistem peranakan
✔ Mengatasi masalah KEPUTIHAN
✔ Melegakan STRESS
✔ Menstabilkan hormone
✔ Merangsang fungsi ovari untuk mudah hamil

Alhamdulillah dah ramai yang mendapat zuriat dengan mengamalkan QASEH GOLD.

* Berikhtiarlah selagi mampu kerana anak adalah menyeri rumahtangga. Insyallah dengan makanan sunnah ini membuahkan hasil yang anda tunggu selama ini!
Harga Set Kehamilan QASEH adalah harga mampu milik..

Dapatkan segera produk TERLAJAK LARIS sekarang sebelum kehabisan stock!!!





harga 1 set Pakej Kehamilan
RM195 tdk termasuk caj pos

*nota : harga baru mulai 1 May 2015



untuk pesanan : whatsapp 012-5924741 kakyong habibah




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...